AtinServices

AtinServices este o societate specializată de consultanţă, cu o experienţă de peste 14 ani în elaborarea şi implementarea de proiecte de anvergură naţională şi internaţională.

Compania dispune de expertiză în dezvoltarea de instrumente inovatoare în domeniul educaţiei şi formării profesionale, precum şi în  derularea de proiecte internaţionale de mobilităţi. ATINServices beneficiază de susţinerea unei  extinse reţele de parteneri şi colaboratori internaţionali din Europa, China şi SUA. Lucrând alături de organizaţii din diverse domenii de activitate (centre de formare, universităţi, companii, organisme guvernamentale etc.), AtinServices urmăreşte să creeze parteneriate eficiente care să garanteze calitatea proiectelor internaţionale derulate.

Societatea este specializată în dezvoltarea de materiale educaţionale multimedia pentru învăţarea limbilor străine. Deţine totodată o experienţă relevantă în domenii precum evaluarea şi prevenirea riscurilor la locul de muncă, industria exploatării şi prelucrării pietrei şi susţinerea integrării socio-economice a grupurilor minoritare.

www.atinservices.com